Klicka på namnet för att läsa mer om varje enskild hund!

Prima: Vår första egenuppfödda. En ung dam med mycket energi. Hon var rolig att arbeta med och hon var kvick och rapp under lydnadsträningen.
Exteriört var hon en linjeskön medelstor tik med vackert huvud, en tilltalande kropp och generöst med päls.

Pasta: en härlig och positiv flattik. Hon var arbetsvillig och blev överlycklig så fort dummies eller spårsele plockades fram. Hon blev mer sansad och mogen när hon blev flockens äldsta och tog över Soyas roll i familjen. Hon följde gärna matte i hasorna. Pasta var med på några mindre jakter och skötte sig bra. Hon var en utomordentlig spårhund.

Soya: Innehavaren av platsen närmast mattes hjärta. Hon var lugn och behaglig till vardags och personifierade vänligheten själv. När husse och matte bytte till jaktkläder förvandlades hon från en "soffpotatis" till en pigg och vaken jakthund. Soya var en pålitlig och rutinerad apportör vid höstens jakter samt var även en mycket duktig spårhund. Hade en enorm vattenpassion och låg gärna i både länge och väl och simmade bara för njutningens skull: kennelns "Esther Williams"! Hundhimlen är nu en ännu trevligare plats att bo på när Soya förgyller den. - Vi är så tacksamma för våra fina år tillsammans och kommer alltid att minnas dig med glädje!!


Lipton: vår första hund. En ganska ivrig flatkille till vardags. Som apportör var han uthållig och sansad och gav sällan upp förelagd uppgift. Suverän spårhund men något ivrig så där fick man ha ett fast tag om spårlinan! På vintern drog han med glädje vår dotter Lovisa i fjällpulkan. Han lämnade oss endast sju år gammal p.g.a. en hudsjukdom. Vi saknar dig grabben!